Нищо не е достатъчно добро -  това е мотото, което

...
Нищо не е достатъчно добро -  това е мотото, което
Коментари Харесай

Бургас 63 разчупва нормите за ракията като масово питие

" Нищо не е задоволително положително " -  това е мотото, което отразява полезностите на екипа от технолози на Black Sea Gold. Стремежът за поддържане и надграждане на качеството на всяка годишна продукция вино и на всяка последваща партида екстракт е ключът към триумфа и на емблематичната серия Бургас 63.

Серията висококачествени питиета самоуверено разчупва нормите за ракията като всеобщо пиво. Тя принадлежи към тези редки питиета, които съчетават безспорна прелест със строга характерност. Много марки ракия в България се пробват да откраднат внимание с разточителни и ексцентрични форми; Бургас 63 приковава погледа със обикновен непоколебим тип. Тя има образа на артикул с извънредно качество и самочувствието, че всички, които обичат ракия, не могат да є устоят.

За ценителите на класическата мускатова ракия, съхранила свежестта и ароматите на муската, изборът е явен - Бургас 63 специфична. Тя е изцяло безцветна. Поставена в елегантна матирана бутилка в непоколебим зелен цвят, тя е ракия от най-чист тип. Създадена от 100% Мускат Отонел, тя предлага необикновено преживяване, напомнящо за свежа есен и удивителен златен зрял Мускат.

За произвеждане се употребяват единствено подбрани цели зърна грозде,  които се трансформират във вино, съчетаващо прохлада и богата палитра от нюанси. Дестилира се неотложно, с цел да се улови и концентрира нежният мускатов мирис. Резултатът е едно необикновено преживяване, напомнящо на свежа есен! Бургас 63  очарова с висш непосредствен мускатов усет. Качеството е безкомпромисно, а количеството лимитирано и се изчерпва много преди новата годишна продукция от ноември да зарадва още веднъж ценителите на неподправения самостоятелен усет.

Бургас 63 Барел е в същата по размери елегантна висока бутилка. Тя е решително величие от контрасти -  студените тонове от белия и синия цвят на високата бутилка прелестно контрастират с кехлибарената мекост на тази ракия, отлежала минимум пет години в дъбови бъчви. Резултът е тотално друг от смелата откровеност на Бургас 63: Барелът предлага празник за сетивата с безконечен послевкус от мускатови ноти, съчетани с нюанси от ванилия, изгорял тост и благородна мекост от дъба. Не може да остави апатичен нито един познавач на ракия!

Черният етикет на Бургас 63 предлага напълно друго чувство. Бонбонените аромати, деликтано загатнатият трюфел и карамел, съчетани с финеса на гроздето от сорта " Перл дьо Ксаба ", по-известен в България като " Перла ", превзема небцето. Дискретната топлота и мекост са вследствие на 5 години отлежаване в дъбови бъчви.

Траминеровата Бургас 63 на собствен ред изкушава експериментаторите. Класическият усет на Траминер е резултат на дълго рационализиране на технология и творчество, с цел да се реализира цялостна естетика. Създадена напълно от лични лозя, Бургас 63 Траминер има в обилие богати и избухливи аромати, укротени от благородната мекост, която идва след най-малко пет години отлежаване в дъбови бъчви. Разточителните нюанси на роза, проличава и мед от Траминера са уловени и предадени с несравнима грациозност и финес - отличителният темперамент на всички ракии от серия Бургас 63.

Перлата в короната на серия " 63 " безспорно е 12-годишната. Тя съчетава букет от аромати на смокиня и акация с нотки на ванилия, добити от отлежаването на винения екстракт в продължение на дванадесет години в дъбови бъчви, а последващото му лагеруване в десеттонни бъчви придава на тази ракия " неземна " естетика и мекост.

Дори краткотраен взор е задоволителен, с цел да попиете нейното обръщение: ракия, която трансформира делника в празник!
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР